Välkommen till Mindalea!

Välkommen till Mindalea!

LITE MER OM MIG OCH HUR JAG KOM HIT
Ni undrar kanske varför jag började syssla med det här?

Jag har alltid varit fascinerad av människor; hur lika vi är och samtidigt hur olika varann vi kan vara. Varför vissa beter sig på ett sätt och andra på ett annat sätt.

Jag har tyckt om att betrakta människor och situationer, blivit förundrad över och imponerad av mycket. Vi kan lära så mycket av varandra.

Jag är en iakttagare, en tänkare och har ofta beskrivits av andra som lugn. När jag var yngre ogillade jag att ses som lugn. Lugn var ju inte ‘coolt’. Numera tar jag det som en komplimang! Lugn är coolt.

Jag har ett gott sinne för humor och tror på att ett gott skratt minsann förlänger livet. Dessutom piggar det upp vardagen!

Att fördjupa mig i området personlig utveckling fick sin grund när jag insåg att jag för mitt eget välmående måste göra förändringar i mitt liv.

Jag hade under en lång tid bara ‘blundat och kört på’ och ignorerat kroppens varningssignaler. I bakgrunden låg obearbetade känslor och upplevelser (bl.a. förlusten av min bror i en tragisk bilolycka), känslor som envist hängde kvar tills de blev uppmärksammade. Jag trodde att man var stark om man klarade av allt själv.

Nu vet jag att den verkligt starka är den som vågar be om och ta emot hjälp från andra.

Jag började i sakta mak göra förändringar i min livsstil. Jag lärde mig att fråga om hjälp, jag jobbade mindre och vilade mer, gjorde saker jag blev glad av, umgicks med familj och vänner, lärde mig att tacka nej utan dåligt samvete, motionerade mer, läste mycket. Jag inledde studier i ämnet personlig utveckling. Under studiernas gång insåg jag hur viktig återhämtning är, hur vi med enkla metoder kan förebygga stress och hur vi kan lära oss att tänka i nya banor.

Tanken att starta ett eget företag började gro under mina studier. Jag ville vara till stöd och motivation för andra på deras väg.

Nu är den tanken en verklighet! Jag ser nyfiket och positivt på framtiden.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *