SKÖNA
BEHANDLINGAR

INDISK HUVUDMASSAGE

Indisk huvudmassage har sina rötter i den urgamla Ayurveda traditionen. Massagen ger en djup och avslappnande känsla i kropp och sinne.

I behandlingen masseras övre delen av ryggen, axlar, nacke, huvud och ansikte. Behandlingen görs i sittande ställning och utan att kunden behöver klä av sig, och helst pågår behandlingen utan onödigt prat.

Massagen rekommenderas till alla som önskar reducera eller bli av med: stress, huvudvärk och migrän, sömn- och koncentrationssvårigheter, spänningar i nacke och axlar och samtidigt vill unna sig en stund av avkoppling och njutning.

mindalea_indiskmassage
mindalea_reiki

REIKI

Reiki är en uråldrig japansk behandlingsform som ser individen som en helhet och återställer på ett naturligt sätt balansen i kropp och sinne.

Reiki stärker immunförsvaret, lindrar vid muskel- och huvudvärk, reducerar stress, ökar det allmänna välbefinnandet samt kroppens energinivå.

Genom mjuk handpåläggning löses spänningar och blockeringar upp i kroppen. Reikin ges liggande (eller sittande = kort reiki), klienten ligger under en filt och har kläderna på. Terapeuten håller händerna på (eller en bit ifrån om så önskas) olika punkter på klientens kropp som tar emot energin.

Behandlingen upplevs som avkopplande och behaglig.

Ta kontakt och berätta vad DU vill ha hjälp med.

Linnea Rudnäs
Certified Mental Trainer
Relaxation Trainer
NLP Master Practitioner
Mental Manager

+358 (0)400 188 201
linnea[at]mindalea.fi
www.mindalea.fi

©2020 Mindalea. All Rights Reserved.