MINDALEA GER HANDLEDNING FÖR EN STABIL GRUND
Stå stadigt – också när det stormar
 
VAD?
I mitt arbete använder jag mig av relaxation, mental träning och NLP samt en nypa livserfarenhet och sunt förnuft. För mig går dessa metoder hand i hand, de kompletterar och förstärker varandra.

 

Min handledning hjälper dig att komma från ditt nuvarande utgångsläge till ett önskat mål. Målet kan omfatta det mesta som ingår i våra liv. Det kan handla om att bli kvitt rädslor och fobier, känna sig mer tillfreds med sig själv, må bättre efter en förlust, hantera förändringar i sitt liv, unna sig en välbehövlig paus i vardagen.

 
FÖR VEM?
Jag erbjuder tjänster både individuellt och för grupper. Mindalea finns till för dig som vill prioritera välmående och personlig utveckling.
 
VAR?
Jag erbjuder mina tjänster i kundens hem, i skolor, på daghem, på arbetsplatser/hos organisationer eller i min hemmiljö (gäller individuella besök och mindre grupper, här finns det också möjlighet för samtal genom t.ex. promenader i naturen).
Peace.
 
HUR?
 
Individuellt:
Alla är vi unika. Alla har olika behov, uppfattningar och eftersträvanden. Mitt arbete utgår från dina behov. Därför är alla besök olika. Som en grund för alla individuella besök görs en inledande konsultation. Vi diskuterar ditt behov och dina önskemål, jag utformar sedan dessa till en handlingsplan som passar både dig och din situation bäst. Första besöket innehåller också en kort avslappning.
Pris: 60€ / besök (ca 1h)
 
Grupper:
Tjänster för grupper anpassas enligt deras önskemål och storlek. Även här inleds tjänsten med en kartläggning: vad är gruppens mål med besöket? Ligger tyngdpunkten på avslappningsövningar, behövs mera fakta (t.ex. föreläsning om stress, kommunikation eller balans i vardagen), kanske både och? Ni kan boka in er för en halv- eller heldag, eller enligt överenskommelse.
Pris: Be gärna om en offert!
Intresserad? Läs mera om tjänsterna här:

Avslappning för ditt allmänna välmående! Ladda energi och få kontroll över din stress. Unna dig en paus i vardagen.

Träna din hjärna! Öka ditt fokus för att nå dina mål. Uppnå självkännedom och hitta balansen i ditt liv.

Kommunicera bättre, bli skicklig på att motivera dig själv och andra. Bli av med osunda vanor, rädslor och fobier.