VILL DU UPPNÅ
EN FÖRÄNDRING?

Mindalea ger dig verktygen att förändra ditt tankesätt
så att du kan nå din fulla potential och bli ditt sanna jag

MINDALEA GER HANDLEDNING FÖR EN STABIL GRUND

Stå stadigt – också när det stormar

VAD?

I mitt arbete använder jag mig av relaxation, mental träning och NLP samt en nypa livserfarenhet och sunt förnuft. För mig går dessa metoder hand i hand, de kompletterar och förstärker varandra.

Min handledning hjälper dig att komma från ditt nuvarande utgångsläge till ett önskat mål. Målet kan omfatta det mesta som ingår i våra liv. Det kan handla om att bli kvitt rädslor och fobier, känna sig mer tillfreds med sig själv, må bättre efter en förlust, hantera förändringar i sitt liv, unna sig en välbehövlig paus i vardagen.

Mindalea_tjanster_500px
Peace.

FÖR VEM?

Jag erbjuder tjänster både individuellt och för grupper. Mindalea finns till för dig som vill prioritera välmående och personlig utveckling.

VAR?

Jag erbjuder mina tjänster i kundens hem, i skolor, på daghem, på arbetsplatser/hos organisationer eller i min hemmiljö (gäller individuella besök och mindre grupper, här finns det också möjlighet för samtal genom t.ex. promenader i naturen).

HUR?

Individuellt:
Alla är vi unika. Alla har olika behov, uppfattningar och eftersträvanden. Mitt arbete utgår från dina behov. Därför är alla besök olika. Som en grund för alla individuella besök görs en inledande konsultation. Vi diskuterar ditt behov och dina önskemål, jag utformar sedan dessa till en handlingsplan som passar både dig och din situation bäst. Första besöket innehåller också en kort avslappning.

Grupper:
Tjänster för grupper anpassas enligt deras önskemål och storlek. Även här inleds tjänsten med en kartläggning: vad är gruppens mål med besöket? Ligger tyngdpunkten på avslappningsövningar, ’mindful’ skogspromenad, föreläsning/diskussion/övningar om t.ex. kommunikation, självmedkänsla, balans och mindre stress i vardagen)? Ni kan boka in er för en halv- eller heldag, eller enligt överenskommelse.

Pris: Be gärna om en offert!

Intresserad? Läs mera om tjänsterna här:

RELAXATION

Avslappning för ditt allmänna välmående! Ladda energi, ta en paus och få kontroll över din stress. 

MENTAL TRÄNING

Träna din hjärna! Öka ditt fokus och uppnå självkännedom för att nå dina mål.  

NLP

Kommunicera bättre, bli skicklig på att motivera dig själv och andra. Bli av med osunda vanor, rädslor och fobier.

SKÖNA BEHANDLINGAR

Ge dig själv en stund för avslappning. Vi erbjuder indisk huvudmassage och reiki-behandlingar.

Linnea Rudnäs
Certified Mental Trainer
Relaxation Trainer
NLP Master Practitioner
Mental Manager

+358 (0)400 188 201
linnea[at]mindalea.fi
www.mindalea.fi

©2020 Mindalea. All Rights Reserved.