Hej på dig!

Det är jag, Linnea, som driver företaget Mindalea. Jag är utbildad relaxations instruktör, certifierad mental tränare och NLP master practitioner. Från tidigare är jag utbildad barnträdgårdslärare (har studerat barnpedagogik) och dekoratör (visuell marknadsföring). Jag har jobbat inom sociala sektorn, kontorsvärlden och med kundservice både i hemlandet och utomlands. Jag är också mamma, dotter, syster, vän, matte…ja listan är lång!

Jag har upplevt många lyckostunder i livet, men också krävande och mörka livsskeden. Dessa har fått mig att ”tänka om” och ”börja om”. Jag ville hitta balansen, orken, glädjen och motivationen i tillvaron. Därifrån kom tanken att skaffa mer kunskap i området personlig utveckling. Jag snubblade över en annons om en utbildning för relaxation trainer (avslappnings instruktör), något som visade sig vara till stor nytta för mig. Efter det har intresset vuxit sig starkare och det har känts naturligt att såväl vidareutbilda mig som att starta upp mitt företag.

Det här är någonting som ligger nära mitt hjärta. Nu vill jag dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter, vara till stöd och motivation på din väg. Jag finns till för dig som vill orka och må bättre privat, i arbetslivet och i skolvärlden.

Du är varmt välkommen att ta kontakt!

Linnea Rudnäs

Mindalea ger dig nycklarna för att slappna av i kropp och sinne.

Linnea Rudnäs
Certified Mental Trainer
Relaxation Trainer
NLP Master Practitioner
Mental Manager

+358 (0)400 188 201
linnea[at]mindalea.fi
www.mindalea.fi

©2020 Mindalea. All Rights Reserved.