MINDALEA ANTAA OHJAUSTA VAKAAMMAN PERUSTAN SAAVUTTAMISEKSI
Seiso vakaana – myös kun myrskyää.
 
MITÄ?
Työssäni käytän rentoutumista, mentaalivalmennusta ja NLP:tä. Näiden metodien lisäksi hyödynnän elämänkokemustani ja maalaisjärkeä. Mielestäni nämä metodit kulkevat käsi kädessä, ne täydentävät ja vahvistavat toisiaan.

 

Ohjaukseni avulla pääset nykytilanteesta toivottuun päämäärään. Päämäärä voi pitää sisällään lähes mitä vain elämään kuuluvaa. Haluatko päästä eroon peloista ja fobioista, tuntea itsesi tyytyväiseksi itsesi kanssa, voida paremmin menetyksen jälkeen, käsitellä muutoksia elämässäsi tai suoda itsellesi tarpeellisen tauon arkeesi?

 
KENELLE?
Tarjoan palveluita sekä yksilöille että ryhmille. Mindalea on ihmisille, jotka haluavat priorisoida omaa hyvinvointiaan, ja joita kiinnostaa henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen.
 
MISSÄ?
Palvelun voi suorittaa asiakkaan kotona, kouluissa, päiväkodeissa, työpaikoilla/järjestöjen luona tai kotonani (koskee henkilökohtaisia tapaamisia ja pienryhmiä, näissä tapaamisissa on myös mahdollista käydä keskustelua esimerkiksi kävelylenkin aikana).
Peace.
 
MITEN?
 
Yksilöllisesti:
Olemme kaikki uniikkeja. Kaikilla on omat tarpeensa, näkemyksensä ja tavoitteensa. Siksi työni mukautuu tarpeittesi mukaan, ja sen takia jokainen tapaaminen on erilainen. Yksilöllisten tapaamisten perustaksi teen alustavan konsultaation. Keskustelemme tarpeistasi ja toiveistasi. Tämän jälkeen teen toimintasuunnitelman, joka sopii sekä sinulle että tilanteeseesi. Ensimmäinen tapaaminen sisältää myös lyhyen rentoutumisen.
Hinta: 60€ / tapaaminen (noin 1h)
 
Ryhmät:
Ryhmäpalvelut muokkautuvat ryhmän toiveiden ja koon mukaan. Myös tämä palvelu alkaa kartoituksella: mikä on ryhmän tavoite? Onko painopiste rentoutumisharjoituksissa vai tarvitaanko tietoa (esim. luento stressistä, kommunikaatiosta tai arjen tasapainosta) – tai ehkä haluatte molempia? Voitte varata joko puoli päivää tai koko päivän, tai sovimme jonkin muun sopivan ajan.
Hinta: Pyydä tarjousta!
Kiinnostuitko? Lue lisää palveluistani:

Rentoutumista oman hyvinvointisi vuoksi! Lataa energiaa ja ota stressi haltuun. Salli itsellesi tauko arkeen.

Treenaa aivojasi! Paranna fokustasi ja saavuta tavoitteesi. Paranna itsetuntemustasi ja löydä tasapaino elämääsi.

Kommunikoi paremmin ja opi motivoimaan itseäsi ja muita. Luovu epäterveistä tavoista, peloista ja fobioista.