HALUATKO SAAVUTTAA
MUUTOKSEN?

Mindalean avulla löydät keinot muuttaa ajatusmaailmaasi, jotta voit saavuttaa täyden
potentiaalisi.

MINDALEA ANTAA OHJAUSTA VAKAAMMAN PERUSTAN SAAVUTTAMISEKSI

Seiso vakaana – myös kun myrskyää.

MITÄ?

Työssäni käytän rentoutumista, mentaalivalmennusta ja NLP:tä. Näiden metodien lisäksi hyödynnän elämänkokemustani ja maalaisjärkeä. Mielestäni nämä metodit kulkevat käsi kädessä, ne täydentävät ja vahvistavat toisiaan.

Ohjaukseni avulla pääset nykytilanteesta toivottuun päämäärään. Päämäärä voi pitää sisällään lähes mitä vain elämään kuuluvaa. Haluatko päästä eroon peloista ja fobioista, tuntea itsesi tyytyväiseksi itsesi kanssa, voida paremmin menetyksen jälkeen, käsitellä muutoksia elämässäsi tai suoda itsellesi tarpeellisen tauon arkeesi?

Mindalea_tjanster_500px
Peace.

KENELLE?

Tarjoan palveluita sekä yksilöille että ryhmille. Mindalea on ihmisille, jotka haluavat priorisoida omaa hyvinvointiaan, ja joita kiinnostaa henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen.

MISSÄ?

Palvelun voi suorittaa asiakkaan kotona, kouluissa, päiväkodeissa, työpaikoilla/järjestöjen luona tai kotonani (koskee henkilökohtaisia tapaamisia ja pienryhmiä, näissä tapaamisissa on myös mahdollista käydä keskustelua esimerkiksi kävelylenkin aikana).

MITEN?

Yksilöllisesti:
Olemme kaikki uniikkeja. Kaikilla on omat tarpeensa, näkemyksensä ja tavoitteensa. Siksi työni mukautuu tarpeittesi mukaan, ja sen takia jokainen tapaaminen on erilainen. Yksilöllisten tapaamisten perustaksi teen alustavan konsultaation. Keskustelemme tarpeistasi ja toiveistasi. Tämän jälkeen teen toimintasuunnitelman, joka sopii sekä sinulle että tilanteeseesi. Ensimmäinen tapaaminen sisältää myös lyhyen rentoutumisen.

Ryhmät:
Ryhmäpalvelut muokkautuvat ryhmän toiveiden ja koon mukaan. Myös tämä palvelu alkaa kartoituksella: mikä on ryhmän tavoite? Onko painopiste rentoutumisharjoituksissa, ’mindful’ metsäkävely, luento/keskustelu/harjoituksia esim. kommunikaatiosta tai tasapainosta ja stressin lievitystä arjessa)? Voitte varata joko puoli päivää tai koko päivän, tai sovimme jonkin muun sopivan ajan.

Hinta: Pyydä tarjousta!

Kiinnostuitko? Lue lisää palveluistani:

RENTOUTUS

Rentoutumista oman hyvinvointisi vuoksi! Lataa energiaa ja ota stressi haltuun. Salli itsellesi tauko arkeen.

MENTAALI-VALEMENNUS

Treenaa aivojasi! Paranna fokustasi, itsetuntemustasi ja saavuta tavoitteesi. 

NLP

Kommunikoi paremmin ja opi motivoimaan itseäsi ja muita. Luovu epäterveistä tavoista, peloista ja fobioista.

LEMPEÄT HOIDOT

Anna itsellesi hetki aikaa rentoutua. Tarjoamme intialaista päähierontaa ja reiki.

Linnea Rudnäs
Certified Mental Trainer
Relaxation Trainer
NLP Master Practitioner
Mental Manager

+358 (0)400 188 201
linnea[at]mindalea.fi
www.mindalea.fi

©2020 Mindalea. All Rights Reserved.