LEMPEÄT HOIDOT

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan Ayurveda-perinteeseen. Hoitomuoto on syvärentouttava sekä keholle, että mielelle.

Hoidossa hierotaan yläselkää, hartioita, niskaa, päätä ja kasvoja. Hieronta tehdään istuen, eikä asiakkaan tarvitse riisuutua. Hoidon aikana suositellaan hiljaisuutta.

Hoito vähentää päänsärkyä, migreeniä, lihasjännitystä, niska- ja hartiaseudun kireyttä, stressiä, unettomuutta ja parantaa keskittymiskykyä.

Rentoudu ja hemmottele itseäsi intialaisella päähieronnalla!

mindalea_indiskmassage
mindalea_reiki

REIKI

Reiki on ikivanha japanilainen hoitomuoto, joka hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti ja palauttaa luonnollisella tavalla kehomme ja mielemme tasapainoon. Reiki vahvistaa vastustuskykyä, rentouttaa, auttaa pää- ja lihassäryissä, vähentää stressiä ja kohentaa olotilaa sekä kehon energiatasoa.

Hoito tehdään maaten (tai istuen = lyhyt reiki). Hoidon aikana terapeutti asettaa kätensä eri kohtiin joko kevyesti hoidettavan päälle (tai pitää käsiään hieman kehon yläpuolella). Hoidettava lepää hoitopöydällä peiton alla silmät suljettuina vain nauttien hoitokokemuksesta ja ottaen vastaan energiaa. Hoidettavan ei tarvitse riisuutua, vaan hoito tapahtuu vaatteet päällä. Reiki on rauhoittava ja tasapainottava hoitokokemus.

Anna itsellesi hetki aikaa rentoutua.

Linnea Rudnäs
Certified Mental Trainer
Relaxation Trainer
NLP Master Practitioner
Mental Manager

+358 (0)400 188 201
linnea[at]mindalea.fi
www.mindalea.fi

©2020 Mindalea. All Rights Reserved.