Moikka!

Nimeni on Linnea ja johdan yritystä nimeltä Mindalea. Olen rentoutusohjaaja, sertifioitu mentaalivalmentaja sekä NLP master practitioner. Aikaisemmalta koulutukseltani olen lastentarhanopettaja (olen opiskellut varhaiskasvatusta) ja somistaja (visuaalinen markkinointi). Olen tehnyt töitä sosiaalisella alalla, toimistöitä ja asiakaspalvelua sekä kotimaassa että ulkomailla. Olen myös äiti, tytär, sisko, ystävä, kissan omistaja … lista on pitkä!

Olen kokenut monta onnellista hetkeä elämässäni, mutta myös vaativia ja pimeitä elämänvaiheita. Ne ovat saaneet minut ajattelemaan elämää uudestaan ja ”aloittamaan alusta”. Halusin löytää tasapainon, jaksamisen, ilon ja motivaation elämääni. Siitä syntyi ajatus oppia lisää henkilökohtaisesta kehittymisestä. Satuin näkemään mainoksen rentoutusohjaajan koulutuksesta, ja tämä osoittautui olevan suureksi avuksi minulle. Tämän jälkeen olen kiinnostunut aiheesta yhä enemmän, ja sen takia onkin tuntunut luonnolliselta jatkokouluttautua ja perustaa oma yritys.

Nämä asiat ovat erittäin lähellä sydäntäni. Nyt haluan jakaa oppimaani tietoa sekä omia kokemuksiani – olla tukena ja motivaationa sinun matkallasi. Voin auttaa sinua jaksamaan paremmin yksityiselämässä sekä työelämässä tai koulussa.

Odotan yhteydenottoasi!

Linnea Rudnäs

Mindaelan avulla saat avaimet kehon ja mielen rentouttamiseen.

Linnea Rudnäs
Certified Mental Trainer
Relaxation Trainer
NLP Master Practitioner
Mental Manager

+358 (0)400 188 201
linnea[at]mindalea.fi
www.mindalea.fi

©2020 Mindalea. All Rights Reserved.