Tervetuloa Mindaleaan!

Tervetuloa Mindaleaan!

HIEMAN MINUSTA JA MITEN PÄÄDYIN TÄNNE
Ehkä mietit miksi päätin tehdä tästä työni?

Ihmiset ovat aina kiehtoneet minua; kuinka erilaisia ja kuitenkin samanlaisia olemme. Miksi joku käyttäytyy jollain tapaa ja toinen toisella tapaa? Seuraan mielelläni ihmisiä ja tilanteita, hämmästelen ja ihailen paljoa. Voimme oppia niin paljon toisiltamme.

Olen tarkkailija ja ajattelija, muut kuvaavat minua usein rauhalliseksi. Nuorempana en pitänyt siitä, että ihmiset kokivat minut rauhallisena. Jos on rauhallinen ei ole ”cool”. Nykyään otan sen kohteliaisuutena! Rauhallisuus on coolia.

Huumorintaju kulkee aina mukanani, ja uskon siihen, että hyvä nauru todellakin pidentää ikää. Sitä paitsi se piristää arjessa!

Syventyminen henkilökohtaiseen kehittymiseen alkoi tajutessani, että joudun tekemään muutoksia omaan elämääni oman hyvinvointini vuoksi.

Olin pitkän aikaa aina vain painanut kaasua ja sivuuttanut kehoni varoitusmerkit. Taustalla oli käsittelemättömiä tunteita ja kokemuksia (mm. veljeni menetys traagisessa auto-onnettomuudessa). Käsittelemättömät tunteet roikkuivat mukana kunnes huomioin ne. Luulin vahvuuden olevan sitä, että pärjää yksin. Nyt tiedän että oikeasti vahvat ihmiset uskaltavat kysyä ja vastaanottaa apua muilta.

Aloin pikkuhiljaa tehdä muutoksia elämäntapaani. Opin pyytämään apua, tein vähemmän töitä ja lepäsin enemmän, tein itseäni ilahduttavia asioita, vietin aikaa perheen ja ystävien kanssa, opin sanomaan ei tuntematta huonoa omatuntoa, liikuin enemmän, luin paljon. Aloitin henkilökohtaisen kehittymisen opinnot. Opintojen aikana tajusin kuinka tärkeää palautuminen on, miten yksinkertaisin keinoin voimme ehkäistä stressiä ja miten voimme oppia uusia ajatusmalleja.

Ajatus omasta yrityksestä alkoi itää opintojeni aikana. Halusin toimia tukena ja motivaationa muiden matkalla.

Nyt se ajatus on todellisuutta! Katson tulevaisuutta uteliaasti ja positiivisesti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *